Wetterfun Fryslân

Plezier op het water voor jong en oud!

Welkom op onze website


 

Welkom op de website van Wetterfun Fryslân

Wetterfun Fryslân is een watersport bedrijf waar je naar hartelust kunt varen met of zonder funtube (banaan, bank of band) 

Hou je van snelheid en ben je niet bang om een nat pak te halen, lijkt het jou nou ook zo leuk om heerlijk af te koelen op een lekkere zonnige dag en samen met familie, vrienden of collega's te kijken wie het langste op een van onze funtubes kan blijven zitten, dan is dit je kans.

Bekijk je onze Friese wateren liever in alle rust dan ben je bij Wetterfun Fryslân aan het juiste adres. Met de diverse mooie meren zoals het Tjeukemeer, Sneekermeer, Heegermeer maar zeker ook de Fluessen en de Goëngarijpster- en Terkaplesterpoelen is het op en top genieten op het water.

De snelvaargebieden zijn geopend van 30 april t/m 30 september. Als het weer het toestaat zijn  de vaartochten  zonder funtubes evt in april en oktober ook mogelijk.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de arrangementen, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Bellen, mailen of whatsappen mag natuurlijk ook!E-mailen
Bellen